Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curațenie în oraș

august 11 @ 10:00 - 13:00

Gratuit

Eveniment Navigation

Upgrade Suceava, te invită în ziua evenimentelor, pe 11 si 12 august, de la ora 10.00 dimineața, să upgradăm, atât cât putem, fața orașului nostru. Vom face curățenie în parcuri, vom dezlipi afișe vechi, vom aduna gunoaie și ne vom distra împreună cu tineri și nu numai din Suceava.

De la 10.00 dimineața, pe 11 si 12 august, ne întâlnim în fața Observatorului Astronomic din Universitatea Ștefan cel Mare, de unde vom porni în locurile unde vom face curățenie.

Upgrade Suceava va oferi fiecărui voluntar câte un tricou de bumbac inscripționat. Puffinest Suceava ne va oferi gratuit cafeaua, Pepsi băuturi răcoritoare, iar la final încheiem cu o gustare tot din partea Upgrade Suceava.

Dacă dorești să vii la acțiunile de ecologizare în ambele zile sau doar în una, te rog să ne anunți prin completarea formularului de la www.bit.ly/echipaupgrade

După terminarea curățeniei (după ora 13.00), doritorii pot participa la jocuri de socializare pe esplanadă. Tineri voluntari vor avea grijă să vă țină în priză până la începerea concertelor.

Ne dorim ca în Suceava, comunitatea Upgrade și evenimentele organizate de noi să devină de referință pentru orașul nostru. Începând cu 18 august, ne dorim să organizăm în fiecare vineri seară, de la 18.00, la Casa de Cultură, sala mică (și dacă va fi nevoie, în sala mare) evenimente Upgrade! Țineți aproape pentru detalii. Nu uitați să vă abonați la newsletter în josul paginii pentru a primii noutăți cu evenimentele pe care le vom organiza în viitor.

Detalii

Data:
august 11
Timp:
10:00 - 13:00
Preţ:
Gratuit
Sit web:
http://www.upgradesuceava.ro

Loc de întâlnire

Observatorul Astronomic din cadrul USV
România + Harta Google

Organizator

Upgrade Suceava
Telefon:
0753 827 798
Email:
contact@upgradesuceava.ro
Sit web:
www.upgradesuceava.ro
Top